Släktforskning — Sök din släkts historia!

Många som startat med släktforskning får snart fram ett antal namn på släktingar och anförvanter. I detta kompendium vill vi hjälpa dig att komma vidare i din forskning. Vi visar hur du kan få fram uppgifter som ger en fördjupad bild av hur dina släktingar levde och hur samhället såg ut.

Slaktforskning – Sök din släkts historia

Vi hjälper dig att använda många nya källor för att fördjupa din kunskap och få fram uppgifter som kan vara svåra att hitta enbart genom gängse källor. Hittar du inte en anfaders far eller mor? Vi ägnar ett helt kapitel åt att hjälpa dig komma vidare. Har du soldater i släkten? Då har du stor hjälp av avsnittet om soldatforskning. Vi täcker också ämnen som emigration, mantalsskrivning, rättsliga arkiv, gårdar, kartor, inrikes pass, yrkesgrupper och mycket mer.

Beställ ditt eget exemplar här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s